Waddenretour

De eilanden, de zee, de zeehonden. Het is een stukje vakantie in eigen land. Ieder eiland heeft zijn eigen karakter. Met het Waddenretour ontdek je Vlieland of Terschelling!
€ 10,00

Arriva brengt je naar de Waddeneilanden

Arriva regelt het openbaar vervoer op de Waddeneilanden Ameland, Schiermonnikoog, Terschelling en Vlieland. Hier lees je meer over het speciale Waddenretour die Arriva heeft met Rederij Doeksen voor Vlieland en Terschelling. 

Ontdek Vlieland en Terschelling!
Arriva brengt je naar verschillende Waddeneilanden toe. Zo kun je de trein en bus naar Harlingen Haven pakken. Vanuit daar stap je zo op de boot en reis je naar Terschelling of Vlieland. Speciaal voor deze reis hebben we het Waddenretour samen met Rederij Doeksen!

Naar Ameland of Schiermonnikoog?
Kom je van de andere kant en hoor je de lokroep van Ameland of Schiermonnikoog? Reis dan met een buslijn naar Holwerd (bijvoorbeeld 66 vanuit Leeuwarden) of de buslijn naar Lauwersoog (bijvoorbeeld 155 vanuit Leeuwarden en Dokkum). Voor meer informatie over de het reizen naar en op deze eilanden ga je naar de website van Arriva.

 

Praktische informatie

Adres Waddenpromenade 5, 8861 NT , Harlingen
  • Met Rederij Doeksen kun je vanaf Harlingen naar Terschelling of Vlieland varen.
  • Het Waddenretour is alleen beschikbaar voor retourreizen.
  • Bij de bevestiging van het Waddenretour ontvangt je, naast de boottickets, ook twee trein en/of bustickets in een aparte PDF. Je kunt één ticket gebruiken voor de heenreis en één voor de terugreis.
  • Ticket zijn geldig op de reguliere buslijnen en treintrajecten van Arriva in Friesland en Groningen, inclusief Qliners, buurtbussen en lijntaxi.
  • Fietsen zijn niet inbegrepen. Als je met de trein reist, kun je een fiets bijboeken door een fietsticket te kopen. Deze zijn verkrijgbaar bij Arriva-automaten op de stations, Arriva-winkels of online. Je kunt geen fiets meenemen in de bus naar Harlingen of de bussen op de eilanden.
  • In de trein of bus kan gevraagd worden om een geldig identificatiebewijs.
  • De heen- en terugreis hoeven niet op dezelfde dag plaats te vinden.

Doe meer inspiratie op

Copyright Arriva 2024

Cookies

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien. Klik hier voor meer informatie.